LIVET PÅ LANDET

Drømmer du også om at forene livet på landet med byens bekvemligheder? Så skriv dig op til vores nyhedsbrev og få muligheden for at sikre dig en NORDIC VILLE bolig som en af de første – så kan du nyde livet på landet og alligevel have adgang til hele verden.

Den seneste snes år, har der været en stigende tendens til, at folk ønsker at flytte fra de større byer og ud tættere på naturen – ud hvor de kan nyde livet på landet. I takt med, at det bliver muligt at koble sig på hurtig internetforbindelse i alle afkroge af landet, i takt med at selvkørende biler udbredes, i takt med at vi opfatter provinsen som et åndehul, der giver mulighed for en ny form for livsbalance med tættere tilknytning til naturen, da bliver det lettere at realisere drømmen om et liv på landet.

KOMBINER BYLIVET MED LIVET PÅ LANDET

Covid-19 pandemien har tilsvarende gjort os omstillingsparate, og lært os at arbejde fra distancen og digitalt, og for manges vedkommende bestyrkes følelsen af, at de vil bo og leve tættere på naturen. Og det er en tendens, der spås at vare ved i fremtiden, ikke mindst fordi den kommende generation af førstegangs boligejere/lejere insisterer på at leve mere bæredygtigt, i balance med sig selv og mere minimalistisk. Livet på landet er kort sagt blevet populært og eftertragtet igen.

I NORDIC VILLE har vi ønsket at forene livet på landet med livet i byen. Fra livet på landet har vi taget de naturskønne beliggenheder og det frivillige fællesskab og gjort til grundlag for nye boligbebyggelse og etableringen af fællesfaciliteter. Fra livet i byen har vi ladet os inspirere til at etablere kontorfællesskab, gæsteboliger, spisehus, værksteder med flere. NORDIC VILLE samler det bedste af to verdner i et byfællesskab.

HVEM SKRIVER SIG OP?

Cirka halvdelen af dem, der skriver sig op til en bolig i NORDIC VILLE bor allerede på landet eller i mellemstore og mindre byer i provinsen. Den anden halvdel af dem, der skriver sig op til en bolig i NORDIC VILLE, de bor i dag i København, Storkøbenhavn og Nord for København og drages mod liebhaverarkitektur kombineret med livet på landet.

Måske er du en af dem? Uanset, så byder vi dig velkommen og glæder os til at kunne tilbyde dig en NORDIC VILLE bolig, hvor du får mulighed for at forene livet i byen med livet på landet.

NATUR OG BY FORENES

Hos NORDIC VILLE behøver du ikke vælge mellem byen og naturen, som det ofte er nødvendigt at gøre, hvis man enten vil bo tæt på vand eller skov, men samtidig ikke vil gå på kompromis med det fællesskab, der er, når man bor i byen.

I NORDIC VILLES byfællesskaber finder du den perfekte balance mellem natur og by – her forenes de to modsætninger. Her finder du moderne liebhaverboliger i et nordisk design, hvor der aldrig er langt til vandet og den smukke natur. Samtidig er der tænkt over, at byens liv ikke skal være længere væk end en time, så du ikke skal undvære hverken byen eller naturen. Hos NORDIC VILLE handler det om at opfylde boligdrømmen hos dem, der ønsker det bedste af to verdner, by – land og privatliv – fællesskab. 

Scroll til toppen

Interesseret?

Skriv dig op

Så kontakter vi dig som den første, når vi er klar til at invitere dig til infoaftner og åbent hus for de første boliger i NORDIC VILLE.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.