Arkitektur & bolig

BOLIGSTØRRELSER

I NORDIC VILLE kan du få boliger i både mindre og større størrelser, med 1-4 soveværelser – så kan du få den bolig, der passer lige netop til dine behov og drømme. 

Du kan se de enkelte boligstørrelser og indretninger, når vi åbner op for reservation af boligerne. 

ARKITEKTUR

En NORDIC VILLE bolig er kendetegnet ved æstetik, nærvær, smukke lysindfald, klassiske linjer og høj håndværksmæssig kvalitet – med andre ord, en bolig der fylder dig med glæde, stolthed og velbehag. 

Til alle projekter udvikler vi særlige boligkoncepter, der forener de kulturhistoriske ejendommens linjer, rytmer, farver og materialevalg med nutidens behov og byggemetoder. De kulturhistoriske ejendomme inspirerer til et væld af detaljer, materialer og farver og du finder derfor for eksempel boliger i både tegl, puds og træ. 

Vi kalder arkitekturkoncepterne Ny Nordisk Byggeskik og du kan finde mere information om materialer og detaljer, når vi åbner op for reservation af boligerne.

INDVENDIGE STEMNINGER

I NORDIC VILLE har vi udarbejdet inspirationspakker for indretning og materialevalg i boligerne – vinter, forår, sommer og efterår. Du kan frit vælge mellem og på tværs af pakkerne – så er du sikret en let og lækker løsning. Går du med dine helt egne drømme om bestemte materialevalg, så kan du også vælge frit i sortimentet blandt vores leverandører og i samarbejde med dem få skræddersyet en løsning til netop din bolig. 

Scroll til toppen

Interesseret?

Skriv dig op

Så kontakter vi dig som den første, når vi er klar til at invitere dig til infoaftner og åbent hus for de første boliger i NORDIC VILLE.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.