Nyheder om NY KIRSTINEBERG

LIEBHAVERI VED VANDET

Nordic Ville byfællesskabet Ny Kirstineberg udvikles i tæt samarbejde med Ny Kirstineberg Gods og bliver Nykøbing Falsters nye og mest attraktive bydel – placeret lige mellem Nykøbing Falster by, udsigt til Guldborgsund og åbne enge og Ny Kirstineberg Gods, som kommer til at huse byfællesskabets fællesfaciliteter, herunder kontorfællesskab, spisesal, værksteder m.fl. Byfællesskabet indeholder godt 500 boliger og vil blive udbudt som både eje, andel og lejeboliger. Og der bliver opført både fritstående huse, række- og gårdhavehuse i varierende størrelser – så er der både plads til familier og seniorer. Vi glæder os meget til at kunne fortælle mere om boligstørrelser, indretning og priser snarest – skriv dig op til nyhedsbrevet herunder, så får du seneste nyt om åbent-hus arrangementer og reservation af boligerne blandt de første.

RAMMEN OM DET GODE FAMILIELIV

I NY KIRSTINEBERG får I højt til himlen, sund og eng lige ved døren og samtidig arbejdsrum, kultur og convenience, som I kender det fra byen. NY KIRSTINERBERG er liebhaveri ved vandet, hvor I har det kulturhistoriske Ny Kirstineberg Gods som ramme om et større byfællesskab med ligesindede. I får en nyopført bolig skabt med fokus på nærvær, fleksibilitet og mulighed for eksklusive materialevalg.

I nærområdet finder I blandt andet kontorfælleskab, børnepasning, gode skoler, et væld af fritidsaktiviteter, dagligvareindkøb, caféer, restauranter, kulturarrangementer og gæsteovernatning.

Og med både sund, eng og skov i baghaven er der rig mulighed for et aktivt udeliv – gåture, badning, sejlsport, mountainbike, golf og ridning er bare nogle af jeres muligheder. I området finder I også svømmecenter, middelaldercenter, Knuthenborg Safaripark, Møns Klint og meget mere. Liebhaveri får I både i boligen og beliggenheden. Vi kombinerer let adgang til naturen og en velfungerende dagligdag for hele familien.

I NY KIRSTINEBERG tilbyder vi derfor også rengørings- og gartnerordning – så har I tid til jer selv og hinanden. Og så er I et stenkast fra Nykøbing Falsters bykerne og station, så I i fremtiden kan nå Københavns Hovedbanegård ubesværet. I NY KIRSTINEBERG lever I i et naturskønt åndehul – og alligevel med adgang til hele verden.

RAMMEN OM DET GODE SENIORLIV

I NY KIRSTINEBERG får du højt til himlen, sund og eng lige ved døren, byfællesskab med ligesindede og en ny lækker bolig med mulighed for eksklusive materialevalg. Alt sammen med det historiske NY KIRSTINEBERG GODS som ramme og i gåafstand til Nykøbing Falster by.

I byen finder du blandet andet en smuk sundpromenade, dagligvareindkøb, butikker, caféer og restauranter, kulturelle events, svømmecenter, gæsteovernatning, en rig kulturhistorie, middelaldercenter og botaniskhave – og meget mere.

I den omkringliggende natur kan du nyde blandet andet sejlads, badning, lange gå- og cykelture og spille golf. Og så er du tæt på Nykøbing Falster station, så kan du let kan nå f.eks. København. Derudover får du mulighed for at benytte en række serviceordning, som for eksempel, rengøring-, gartner- og madudbringningsordning – du vælger selv, hvad du benytter dig af, så kan du få det, som du ønsker. I NY KIRSTINEBERG lever du i et naturskønt åndehul – og alligevel med adgang til hele verden. 

Ny Kirstineberg Gods

Ny Kirstineberg Gods danner allerede idag ramme om bed’n’breakfast, samt konferencelokaler til både private fester og firmaarrangementer. På sigt indrettes der også kontorfællesskab og multisal til f.eks. fællesspisning på godset.

Ny Kirstineberg Gods blev etableret i 1773 i forlængelse af, at al krongods blev solgt på auktion i 1766 og hovedgårdene i området blev opdelt. Materialerne til godset blev købt i Nykøbing og stammer altovervejende fra Nykøbing Slot, som man var ved at nedrive. Det nuværende hovedhus og avlsbygninger på Ny Kirstineberg blev opført i 1876 og er tegnet af den ansete arkitekt August Klein. Huset er opført i stilen historicisme og bygget med bl.a. frontispicer og kviste. Godset ejes i dag af Axel Castenschiold, som er 5. generation af ejere, og som er aktiv i at drive en lang række initiativer i lokalområdet for både børn, forenings- og erhvervslivet.

Du kan læse mere om projektet her:

Nykøbing Falster

Nykøbing Falster er Falsters største by og har med sin naturskønne beliggenhed og historiske bykerne en helt unik og særligt hyggelig stemning. Nykøbing Falster er en levende by med gode butikker, caféer, kulturelle tilbud, lystbådehavn og alt hvad man skal bruge i hverdagen, herunder skole, daginstitution, dagligvareindkøb, uddannelsesmuligheder og fritidsforeninger. Nykøbing Falster har desuden hospital og infrastrukturen er ligeledes i top med både togstation og gode motorvejsforbindelser.

Nykøbing Falster er en historisk købstad, som blev grundlagt i 1100-tallet i forbindelse med etableringen af Nykøbing Slot. Nykøbing blev placeret på det smalleste sted ved Guldborgsund af hensyn til at kunne beskytte området mod sørøvere, dog brændte byen i 1253 efter angreb fra hansestaden Lübeck. I 1560 blev Nykøbing formelt en købsstad med handelsrettigheder tildelt af Valdemar Sejr. Nogle af byens ældste huse, stammer fra denne tid, herunder Klosterkirken opført i gotisk stil.

I 1800-tallet tiltrak Nykøbing Falster nye industrier, hvorfor havnen i denne periode blev udvidet. I begyndelsen af 1900-tallet begyndte byen også at udvide sig mod nord, hvorfor mange af helårshusene i Nykøbing Falster er gedigne murermestervilla’er, der stammer fra denne periode. Et af Nykøbing Falsters historiske varetegn, Nykøbing Vandtårn, stammer ligeledes fra denne tid.

Hele Guldborg Sund er Natura 2000-område, herunder godt 79.000 ha fredet jord til fuglebeskyttelse. I Nykøbing Falster kan man nyde vandudsigten fra den lange promenade, der løber fra byen og hele vejen til Ny Kirstineberg projektområdet.

Idag er Nykøbing en moderne købsstad med en levende bymidte med tidssvarende tilbud i historiske rammer. Derudover har en lang række af større virksomheder fra rådgivning til industri etableret sig  Nykøbing Falster. I Nykøbing Falster finder man både attraktive muligheder for at leve, bo og arbejde.

Scroll til toppen

Interesseret?

Skriv dig op

Så kontakter vi dig som den første, når vi er klar til at invitere dig til infoaftner og åbent hus for de første boliger i NORDIC VILLE.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.