NV life

LÆRKE & KRISTOFFER

“Vi har egentlig altid været glade for at bo i byen. Men vi har også tit talt om, at vi savner at komme lidt væk fra larmen, få lettere adgang til naturen og flere kvadratmeter. 

Vi leder ikke sådan rigtig seriøst efter en bolig, men er begyndt at tale om at realisere drømmen om et fedt liv uden for byen. Vil vi gerne have fællesskab med andre ligesindede, vores egen private bolig, men med nogle virkelig flotte fællesfaciliteter. Så vi har skrevet os op til NORDIC VILLE og glæder os til, at salget starter og at vi kan flytte ind. Det bliver helt vildt godt!”

TRINE & CARSTEN

“Vi er 8 gode vennepar med mindre børn, der tit har talt om, at vi gerne ville flytte fra vores lejlighedskarré i København og finde et sted, hvor vi alle kunne bo sammen og vores børn få noget græs under fødderne i en rigtig have. Vi passer tit hinandens børn og spiser middage sammen. Nordic Ville er lige det, vi går og drømmer om – fællesskab med andre familier, perfekt beliggenhed midt i den flotteste natur, en lækker ny bolig og nogle virkelig smukke historiske bygninger, hvor vi på sigt kan arbejde fra fælleskontoret og deltage i fællesmiddage, de dage vi ikke lige har overskud til selv at lave den helt store aftensmad. Vi skal kun ind til København på arbejde 2-3 gange om ugen, så det passer os fint at bo lidt længere væk fra byen. Og så, ikke mindst, er her plads til, at alle vores venner også kan flytte med, så nu er vi 5 familier, der har skrevet os op til NORDIC VILLE og glæder os til at blive de første til de nye boliger. Og mine svingerforældre vil faktisk også gerne flytte dertil – og de flytter endda helt fra USA. 

Her går det hele bare op i en højere enhed her for os!” 

OLE

“Jeg har længe drømt om, at bo tættere på naturen, men i årevis kunne jeg ikke finde det rigtige sted, både fordi jeg selv havde et ansvarsfyldt job i byen og ikke mindst fordi det også skulle fungere for min søn, som snart bliver 15 og skal på gymnasiet til næste sommer.

Jeg har længe ledt efter noget helt særligt og NORDIC VILLE er lige netop det, jeg har gået og håbet at finde. Her kan jeg starte dagen med at løbe i skoven, varetage mit job fra fælleskontoret et par dage om ugen og så kan jeg tage ud og fiske med min søn på en helt almindelig hverdag. Så får vi også en helt ny bolig, hvor der er nogle ret lækre og gedigne materialevalg, og det synes jeg også er ret fedt. Og så kan min søn gå på gymnasiet få kilometer derfra, så det fungerer rigtig fint. Nu går vi og snakker om, at vi skal til at kitesurfe og endda tage jagttegn en dag :-)“

MARK & TANJA

“Vi gik egentlig og drømte om et sådan et helt almindeligt parcelhus og ledte efter en byggegrund. Men så kiggede vi på ROSENHOLMENE, hvor vi godt nok skulle bo lidt tættere på naboerne. Vi var noget skeptiske lige i starten, men nu kan vi se alle fordelene ved at bo med en privat bolig og have, hvor vi kan være vores egen familie og så have hjemmekontor og gæsteværelse, som del af noget fælles. Og så får vi endda stor frihed til at vælge materialer til boligen. Og det bliver dejligt at kunne tage børnene med ud i skoven og ned på stranden i weekenden – og kunne følges ad via de grønne stier om morgenen, når de skal afsted til børnehave og skole og vi skal på arbejde. Og så ligger det tæt ved motorvejen, så vi hurtigt kan komme til København eller Tyskland, hvis vi får lyst til en weekendtur til Hamborg, vil ned og handle ind eller på ferie længere sydpå.”

LEA

“Jeg voksede op på en ø og har altid drømt om, at mine egne børn også skulle have en barndom tæt ved havet, skoven og med højt til himlen. 

Men jeg er også et menneske, der er vild med at arbejde og får god energi af at være sammen med dygtige kollegaer og lave spændende arbejdsprojekter, så derfor vil jeg også gerne være en del af et arbejdsmæssigt fællesskab og maks. en time væk fra København. 

Da jeg først overvejede at flytte fra byen ledte jeg efter en lystejendom – altså en stor smuk bygning omgivet af skøn natur. Men det kunne jeg alligevel godt se, ville være upraktisk og kræve alt for meget af min tid og faktisk ende med at tage min energi. 

NORDIC VILLE er for mig intet mindre end svaret på alle mine drømme. Her kan jeg bo tæt på naturen, i en smuk overskuelig bolig, mine børn kan selv cykle i skole og rundt til deres kammerater, og jeg færdes dagligt i herskabelige og historiske omgivelser på kontorfællesskabet, hvorfra jeg kan drive min virksomhed. Så jeg føler, at jeg får det bedste fra livet på landet og livet i byen samlet i ét liv. 

Her kan jeg også se mig selv blive boende, når mine børn flytter hjemmefra. Til den tid vil jeg stadig nyde at kunne bruge kontorfællesskabet, værkstederne, være en del af fællesskabet og også at gå i skoven og bade nede ved stranden. Jeg kan faktisk ikke rigtig se mig selv bo et andet sted – nogensinde :-)”

Scroll til toppen

Interesseret?

Skriv dig op

Så kontakter vi dig som den første, når vi er klar til at invitere dig til infoaftner og åbent hus for de første boliger i NORDIC VILLE.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.