Om Nordic Ville

NORDIC VILLE ER UDSPRUNGET AF EN DRØM

NORDIC VILLE er udsprunget af en simpel drøm: at alle skal kunne leve godt – en hverdag med mere frihed og passion. For os betyder det, at leve i smuk arkitektur omgivet af skøn natur og alligevel med byens muligheder lige ved hånden. Og at der skal være plads til at være sig selv og alligevel mulighed for at være en del af et spændende byfællesskab med ligesindende. 

Af samme grund tænker vi i NORDIC VILLE stort – vi opfører typisk 100- 200 boliger ad gangen. På den måde kan vi sikre sublime servicefaciliteter og et byfællesskab med både privatliv og fællesskab med ligesindende. 

DE KULTURHISTORISKE EJENDOMME

I NORDIC VILLE skaber vi eksklusive byfællesskaber ved at genanvende kulturhistoriske ejendomme som ramme om fællesfaciliteter og opføre nye boliger i de omkringliggende landskaber. 

NY NORDISK BYGGESKIK

Med NORDIC VILLE har vi skabt et nyt arkitekturkoncept, som vi kalder Ny Nordisk Byggeskik. Ny Nordisk Byggeskik går i sin enkelthed ud på at genindføre tidligere principper fra bevægelsen Bedre Byggeskik i en nutidig fortolkning. Principperne centrerer sig om smukke propertioner, gedigne og eksklusive materialer, sanselighed og menneskelighed i boligen til glæde for både os der bor her, dem der færdes i nærområet og dem der kommer på besøg. 

En NORDIC VILLE bolig er kendetegnet ved æstetik, nærvær, smukke lysindfald, klassiske linjer og høj håndværksmæssig kvalitet – med andre ord, en bolig der fylder dig med glæde, stolthed og velbehag. Det er det, vi kalder Ny Nordisk Byggeskik.

ARBEJDE & IVÆRKSÆTTERI

NORDIC VILLE byfællesskaberne tilbyder altid adgang til et kontorfællesskab og hvor muligt, også andre typer af arbejdsrum, værksteder, butikker m.v. Muligheden for at kunne beskæftige sig med noget, der både er meningsfyldt og et levebrød, er afgørende for, at kunne forene det gode liv med hverdagen og livet tæt på naturen. Vi skaber derfor rammer, hvor der er mulighed for at opretholde en stærk tilknytning til et spændende arbejdsliv uanset om det er fast arbejde, freelance, iværksætteri eller noget helt fjerde. 

INTEGRERET SAMARBEJDE

NORDIC VILLE udvikler projekter baseret på integrerede langsigtet samarbejde med projektets respektive parter. Det er nøglen til at opnå den bedre kvalitet. Det langsigtede samarbejde gælder både med de kulturhistoriske ejendommen, lodsejere, myndigheder, investorer, leverandører af byggeriet m.v. 

 

NORDIC VILLE TEAM

Bag konceptet NORDIC VILLE står mennesker, som har over 15 års erfaring med projektudvikling af bæredygtige liebhaverboliger. Og så er vi dybt passionerede omkring vores projekter – vi tager ansvar og udvikler kun de byfællesskaber, vi selv drømmer om at leve i. 

Scroll til toppen

Interesseret?

Skriv dig op

Så kontakter vi dig som den første, når vi er klar til at invitere dig til infoaftner og åbent hus for de første boliger i NORDIC VILLE.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.