Nyheder om Rosenholmene

LIEBHAVERI VED VANDET

ROSENHOLMENE udvikles i tæt samarbejde med Rosenfeldt Gods og kommer til at udgøre en helt ny bydel i direkte forlængelse af Vordingborg by og Knudshoved Oddes skønne natur. I ROSENHOLMENE tilbyder vi dig:

  • Et byfællesskab med blandt andet kontorfællesskab i historiske rammer
  • Nyopførte gårdhavehuse
  • Kædehuse og rækkehuse i forskellige størrelser til forskellige faser i livet og med mulighed for eksklusive materialetilvalg.

Vi glæder os meget til at kunne fortælle dig, hvornår du kan reservere en bolig og flytte ind – hold øje her på siden eller skriv dig op til vores nyhedsbrev.

RAMMEN OM DET GODE FAMILIELIV

I ROSENHOLMENE får I højt til himlen, skov og strand lige ved døren og samtidig arbejdsrum, kultur og convenience, som I kender det fra byen. Rosenholmene er liebhaveri ved vandet, hvor I har det kulturhistoriske Rosenfeldt Gods som ramme om et større byfællesskab med ligesindede.

I får en nyopført bolig skabt med fokus på nærvær, fleksibilitet og mulighed for eksklusive materialevalg. I nærområdet finder I blandt andet kontorfælleskab, børnepasning, gode skoler, et væld af fritidsaktiviteter, dagligvareindkøb, caféer, restauranter, kulturarrangementer og gæsteovernatning.

Og med både badestrand og skov i baghaven er der rig mulighed for et aktivt udeliv – mountainbike, gåture, badning, kajak og ridning er bare nogle af jeres muligheder. Liebhaveri får I både i boligen og beliggenheden. Vi kombinerer let adgang til naturen og en velfungerende dagligdag for hele familien.

I ROSENHOLMENE tilbyder vi derfor også rengørings- og gartnerordning, samt madudbringning – så har I tid til jer selv og hinanden. Og så er I et stenkast fra Vordingborgs bykerne og station med direkte hurtigtog, så I i fremtiden kan nå Københavns Hovedbanegård på under én time og Hamborg og Berlin på få timer. I ROSENHOLMENE lever I i et eventyrligt åndehul – og alligevel med adgang til hele verden. 

RAMMEN OM DET GODE SENIORLIV

I ROSENHOLMENE får du højt til himlen, skov og strand lige ved døren, byfællesskab med ligesindede og en ny lækker bolig med mulighed for eksklusive materialevalg. Alt sammen med det historiske og eventyrlige Rosenfeldt Gods som ramme og i direkte tilknytning til Vordingborg by.

I området finder du blandet andet grønne parker, butikker, caféer og restauranter, kulturelle events, dagligvareindkøb, gæsteovernatning, Danmarks Borgcenter, et af Danmarks største naturprojekter – Knudshoved Odde – og meget mere.

I den omkringliggende natur kan du nyde blandet andet sejlads, badning, lange gå- og cykelture og du er en kort tur fra Møns smukke klinter. Og så er du et stenkast fra Vordingborg station med direkte hurtigtog, så kan du i fremtiden kan nå København på under én time og Hamborg og Berlin på få timer.

Derudover får du mulighed for at benytte en række serviceordning, som for eksempel, rengøring-, gartner- og madudbringningsordning – du vælger selv, hvad du benytter dig af, så kan du få det, som du ønsker. I ROSENHOLMENE lever du i et eventyrligt åndehul – og alligevel med adgang til hele verden. 

RAMMEN OM DET GODE VOKSENLIV

I ROSENHOLMENE har du muligheden for at nyde et liebhaverliv ved vandet, skoven og byen. ROSENHOLMENE er et byfællesskab, hvor du får både privatliv og muligheden for fælleskab – du kan få det, som det passer dig og din hverdag. Her får du en nyopført bolig i Ny Nordisk Byggeskik med mulighed for eksklusive materialevalg, så du kan få din boligdrøm opfyldt.

Rammen om liebhaverboligerne er det historiske Rosenfeldt Gods, hvilket skaber en unik og eventyrlig stemning i området og her får du samtidig mulighed for adgang til kontorfællesskab og gæsteovernatning. I Vordingborg finder du caféer og restauranter, kulturelle events og meget mere og med Vordingborg station i gåafstand kan du nå Københavns Hovedbanegård på under en time, samt storbyer som Berlin og Hamborg inden for få timer.

I ROSENHOLMENE finder du flere smukke grønne fællesarealer, der indbyder til både aktivitet og livsnyderi. I nærområdet kan du udfolde dig med blandet andet vandsport, badning, gå-, cykel- og rideture og du er en kort tur fra Møns smukke klinter.

I ROSENHOLMENE kan du opfylde drømmen om at bo i en Danmarks mest naturskønne beliggenheder og samtidig have byens muligheder lige ved hånden.

ROSENFELDT GODS

Rosenfeldt er et moderne gods, der driver både landbrug, jagt, boligudlejning, bed’n’breakfast, samt selskabslokaler til private fester og firmaarrangementer. Rosenfeldt står også bag et af Danmarks største igangværende naturprojekter – omdannelsen af Knudshoved Odde fra landsbrug til natur. 

Rosenfeldt stammer helt tilbage fra slutningen af 1700-tallet, hvor ejeren, Reinhard von Iselin, med hjælp fra arkitekten Zuber opførte det karakteristiske og smukke gårdanlæg i klassicistisk stil. Knap 100 år senere, i slutningen af 1800-tallet købte Oscar O’Neill Oxholm godset og lod i 1868 den smukke hovedbygning opføre. Idag føres godsets videre af familien Oxholm i 6. generation. 

Du kan læse mere om Rosenfeldt Gods og EU Lifeclima-Bombina projektet her:

VORDINGBORG - HISTORIE & KULTUR

Vordingborg er et af landets mest spændende historiske steder placeret i en unik natur centralt beliggende med adgang til omliggende fjorde og hav med let adgang til de mange omliggende øer. Vordingborg kommune er den kommune i Danmark, der har den længste kyststrækning og et af de steder, der har flest solskinstimer om året. Landskabet er præget af vild natur, strande og skove i et kuperet terræn. I dette skønne landskab kan man bl.a. gå på opdagelse på Knudshoved Odde – et af Danmarks største naturprojekter, der idag er under forvandling fra landbrugs- til naturområde. Midt på odden finder man Knudsskov med udsigt til Vordingborg by. Odden er nordpå omgivet af Avnø Fjord, hvor man finder Avnø Naturcenter. Her kan man studere dyrelivet i fjorden med sæler og meget mere. En anden attraktion er Kulsbjerg, hvor man kan gå på vandresafari og studere de mange planter i et landskab med søer og træer.

I Vordingborg by finder man bl.a. Kirkeskoen, som er en 200 år gammel egeskov med sin helt egen specielle stemning. Byen Vordingborg er en gammel færgeby med en rig historie. Ruinerne af den gamle kongeborg, giver minder tilbage til Valdemar den Store, der på dette sted opførte en borg i 1157. Borgen blev et samlingssted til forsvar og angreb imod Venderne. Senere bosatte også Valdemar Sejr sig på borgen, hvor han i sit dødsår i 1241 stadfæstede Danske Lov, som nationalgældende lov for hele Danmark. Med Valdemar Atterdag blev borgen udbygget med fæstningstårnet og en 8 meter høj ringmur. Dermed blev borgen Danmarks stærkeste fæstningsværk. For at fejre sine krigstriumfer mod holstenerne og hansestæderne satte kongen en guldgås i toppen af det højeste borgtårn. En symbolik, der skulle nedgøre de besejrede fjender, idet han ville sammenligne dem med skræppende gæs. Tårnet fik herefter navnet Gåsetårnet. I dag står tårnet tilbage som et vartegn for byen Vordingborg. 

Inde midt i Vordinborg by finder man idag en hyggelig gågade med butikker og caféer, samt Danmarks Borgcenter, som er et topmoderne oplevelsescenter, der fortæller historien om middelalderens borge, konger og magt. Asnedø Fort fortæller historien om opførelsen af dette fort, der opførtes i 1912 som dels et observationsfort og dels som et forsvar af farvandet Storstrømmen mellem Sjælland og Falster. Masnedø Fort fungerer også idag som et udstillingssted for lokale kunstnere, der hver sommer bidrager med kulturelle udstillinger og forskellige aktiviteter. De lokale kunstnere bidrager sammen med udefra kommende kunstnere til årets festuge, der afholdes hvert år i uge 28. Vilde Vulkaner er en musik- og legefestival specielt for børn. Hvert andet år afholdes Wavesfestivalen – en festival for teater og kunst. 

Scroll til toppen

Interesseret?

Skriv dig op

Så kontakter vi dig som den første, når vi er klar til at invitere dig til infoaftner og åbent hus for de første boliger i NORDIC VILLE.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.