46 nye attraktive nøglefærdige sommerhuse ved Karrebæksminde

I samarbejde med STENHØJ HUSENE og Saltø Gods opføres 46 nye attraktive nøglefærdige sommerhuse ved Karrebæksminde.

Vælg mellem 5 forskellige SALTØ STRANDHUS modeller – eller tilpas helt efter dine egne ønsker hos STENHØJ HUSENE.
– 65m2
– 85m2
– 100m2
– 110m2
– 148m2

Mulighed for:
– Materialetilpasninger
– classic eller nordisk arkitektur
– ellader
– solcellepakke
– møbelpakke

NØGLEFÆRDIGT SALTØ STRANDHUS

Nøglefærdigt SALTØ STRANDHUS inkl. grund og byggemodning fra 2.395.000 Dkr. – betal ved indflytning og nyd Stenhøj Husenes velkendte eksklusive kvalitet.

Vælg din grund og dit sommerhus her

Minimalt vedligehold

Sommerhusene opføres omkring fælles grønne områder og faciliteter hvor vedligeholdelsesservice indgår i grundejerforeningen – så kan du læne dig tilbage og nyd ferien.

– Gartnerordning
– Rengøringsordning
– Udlejningsordning
– Adgang til fællesfaciliteter i området og på De Hvide Svaner Camping

En solid investering ved udlejning

Stor efterspørgsel på sommerhuse i området og stor udlejningsgrad til skandinaviske og europæsiek turister. Ny dit sommerhus, mens du selv bor der og tjen penge på dit sommerhus når du ikke selv skal bruge det. Sparekassen Danmark kan beregne præcist hvor sotrt netop dit afkast ved udlejning er.

Ferie i SALTØ STRANDHUSE

Området er perfekt til familien der ønsker en dejlig ferie, hvor børnene trygt kan bevæge sig rundt, hvor flere familier og vennerpar kan holde ferie sammen og til dem der elsker at cykel og vandre i naturen.

Sommerhusområdet ligger på jord tidligere ejet af Saltø Gods, som også ejer De Hvide Svaner Camping. Sommerhusområdet er beliggende nær Saltø Å, samt er i gåafstand til Karrebæk Fjord, samt cykel- og kørselsafstand til Karrebæksminde Strand. Derfor kaldes området for SALTØ STRANDHUSE.

Kredit: Visit Sydsjælland & Møn

Nærområdet Karrebæksminde

Karrebæksminde er et af Danmarks mest attraktive sommerhusområder med skønne sandstrande, hyggeligt og livligt fiskerleje, lystbådehavn, spisesteder og et væld af aktiviteter for naturelskere og familier.

Oplev i nærområdet blandt andet: Enø Overdrev, Enø Strand, Vesterhave Vingaard, fiskeri, Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum, Græshoppebroen, Enø Bageri, Martens Røgeri og meget mere.

Et væld af oplevelser i Region Sydsjælland

Region Sjælland byder på et væld af kultur- og naturoplevelser for alle aldersgrupper. Alt fra slotte, herregårde, spisesteder i højeste klasse, vandring, cykelture og sejlsport er blot nogle af de mange attraktioner, som hvert år tiltrækker i hundredtusindvis af skandinaviske og nordeuropæiske turister til området.

Oplev i regionen blandt andet: Gavnø Slot, Skovtårnet, Møns Klint, Camønoen, Holmegaard Værk, GeoCenter Møns Klint, Danmarks Borgcenter, Stevns Klint, Frederiksminde Kro og meget mere.

Kredit: Visit Sydsjælland & Møn

Organisation

Saltø Strandhuse opføres af Saltø Strandhuse ApS. Saltø Strandhuse leveres af projektudvikler Nordic Ville ApS i tæt samarbejde med:

som leverer nøglefærdige sommerhuse i deres velkendte høje kvalitet

som leverer projektgrund, samt tilbyder vedligehold og udlejning af Saltø Strandhuse i samarbejde med De Hvide Svaner Camping

Scroll til toppen

Interesseret?

Skriv dig op

Så kontakter vi dig som den første, når vi er klar til at invitere dig til infoaftner og åbent hus for de første boliger i NORDIC VILLE.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.